KOSTEN

Wanneer uw besluit om uw woning eens flink te verbouwen of u besluit om een nieuwbouwwoning te realiseren, dan stijgen de kosten al snel. Onvoorziene kosten en extra werkzaamheden zorg vaak voor een kostenplaatje dat hoger uitvalt dan verwacht. Verrijth Elektro geeft u een eerlijke en overzichtelijke prijs voor de kosten van uw elektriciteitswerkzaamheden.

SLIMME ELEKTRA

In tijden waarbij de smartphone centraal staat, waarbij kunstmatige intelligentie belangrijker wordt in ons leven, kan de elektra niet achter blijven. Simpele oplossingen zoals een intelligente thermostaat tot smartphone gecontroleerde verlichting. Verrijth is uw elektricien om uw elektra in en rondom uw huis slimmer en duurzamer te maken.

DUURZAAM

Uw woning verduurzamen kan op verschillende manieren. Het zelf genereren van stroom via bijvoorbeeld zonnepanelen is mogelijk, uw elektra intelligenter maken waardoor u minder 'waste' heeft is mogelijk. Er zijn verschillende manieren om duurzaam en zuinig met elektriciteit om te gaan. Samen bekijken we de mogelijkheden die voor u en uw woning of pand interessant zijn.

WONINGEN

NIEUWBOUW WONINGEN

Voor een nieuwbouw woning is het van belang om uw elektriciteitsplan van tevoren duidelijk en helder te hebben. Waar komen de stopcontacten, welke groepen komen er, waar komen de schakelaars, hoe voorkom is kortsluiting.

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe woning geen gebreken heeft, de juiste aansluitingen heeft en volledig veilig is, is Verrijth er als elektricien vanaf het begin bij betrokken. Hierdoor is een soepel proces en een top eindresultaat gegarandeerd.   

WONINGEN

VERBOUWINGEN

Bij het verbouwen van uw woning komt veel kijken. Naast de stijlkeuzes die u maakt is het van belang dat alle praktische zaken in orde zijn. Zo wilt u dat uw stroom veilig en op de juiste plaatsen wordt aangesloten. In uw badkamer wilt u bijvoorbeeld geaarde stopcontacten, bij uw nieuwe keuken en keukenapparatuur hoort een nieuwe groep in de groepenkast etc. Verrijth Elektro kan u voorzien in advies en kan de uitvoering geheel uit handen nemen.

TOP