OPBOUW VS INBOUW

Het verschil tussen de verschillende contactdozen is voor veel mensen onduidelijk. Er zijn drie verschillende soorten wandcontactdozen, genaamd opbouw, half-opbouw & inbouw. Het is afhankelijk van de beschikbare ruimte in de muur en de wens van de klant welke er gebruikt wordt. Van opbouw naar inbouw gaat de contactdoos steeds iets verder in de muur en wordt de afwerking verfijnder.

GIRA & BUSCH JAEGER

In de markt zijn verschillende merken te verkrijgen voor uw wandcontactdoos & schakelmateriaal. Verrijth Elektro werkt alleen met A-merken en geeft hierbij de voorkeur aan GIRA & BUSCH JAEGER. Beide merken zijn vooraanstaand in de markt en voorzien uw huis van mooie afgewerkte contactdozen, schakelmateriaal & een strak design. Verrijth heeft al het materiaal (schakelmateriaal & contactdozen) fysiek in huis. Hierdoor kunt u de perfecte stijlkeuze maken.

GEAARD VS ONGEAARD

Geaarde wandcontactdozen staan in direct contact met de aardlekschakelaar, hierdoor wordt kortsluiting voorkomen, mocht deze al voorkomen. Bij ongeaarde wandcontactdozen is er een (kleine) mogelijkheid dat uw apparaten onder stroom komen te staan. Verrijth Elektro plaatst alleen geaarde wandcontactdozen voor extra veiligheid in uw huis.

WANDCONTACTDOZEN

INSTALLEREN

Wilt u graag uw badkamer verbouwen, bent u bezig met een nieuwbouw project of wilt uw graag een oplaadpunt voor uw hybride auto? Voor het plaatsen en het installeren van uw wandcontactdozen zit u goed bij Verrijth elektro. Het plaatsen, functioneel maken en de afwerking van uw wandcontactdozen wordt volledig geregeld door Verrijth, de elektricien uit Sevenum. 

WANDCONTACTDOZEN

VERPLAATSEN

Wilt u graag uw wandcontactdozen verplaatsen omdat u bijvoorbeeld alle contactdozen lager bij de vloer wilt? Omdat u uw keuken heeft verbouwd en de stopcontacten zitten niet op de juiste plaats? Er zijn verschillende redenen om uw contactdozen te verplaatsen, neem contact op met uw electricien en we zullen alle stopcontacten voor u verplaatsen, waar u ze graag wilt hebben. 

TOP