KOSTEN

De kosten van zonnepanelen variëren sterk. Dit heeft verschillende redenen; de hoeveelheid zonnepanelen, het merk zonnepanelen, schuin of recht dak, wel of geen optimizer, de installateur en zo zijn er meerdere redenen voor het verschil in kosten voor zonnepanelen. Verrijth Elektro bespreekt per project de kosten en geeft u een eerlijke prijs waarbij kwaliteit garant staat.

SUBSIDIE

Er zijn verschillende regelingen beschikbaar omtrent de aanschaf van zonnepanelen. Vanuit de landelijke overheid is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de BTW op de aanschaf terug te vragen. Provincie Limburg biedt een 'Sti­mu­le­rings­le­ning Duur­zaam Thuis' aan de eigenaren van een bestaande woning in Limburg. Hierdoor wordt een lening beschikbaar gesteld met een lage rente om u te stimuleren uw huis te verduurzamen. informeer bij uw gemeente voor overige regelingen voor zonnepanelen en beschikbare subsidies.

RENDEMENT

De aanschafkosten van zonnepanelen zijn aanzienlijk hoog. Gemiddeld genomen zullen de kosten binnen 6 á 7 jaar terugverdiend zijn. Door het rendement van de zonnepanelen verdienen deze zich vanzelf terug. Dit maakt zonnepanelen een interessante regeling op de lange termijn. Naast de lange termijn besparing heeft u een duurzame oplossing voor het mileu en draagt u uw steentje bij aan een betere wereld.

ZONNEPANELEN

AANSCHAF

Bij de aanschaf van zonnepanelen zijn er vele factoren van belang. Het is belangrijk om te weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, welk formaat zonnepaneel ideaal is voor u, welk rendement zonnepaneel uw wilt.

De zonnepanelen verschillen in rendement, een duurder zonnepaneel heeft over het algemeen een hoger rendement, het is aan u, de klant, om te kiezen welke zonnepanelen u het meest geschikt vindt. Bij de aanschaf van de zonnepanelen moet u tevens kijken of uw een framewerk nodig heeft waarbij de zonnepanelen in de juiste hoek komen te staan. Hierdoor vangen ze de maximale hoeveelheid zonlicht en kan de wind onder de zonnepanelen door voor verkoeling. 

ZONNEPANELEN

INSTALLEREN

Na de aanschaf van de juiste zonnepanelen, met het juiste formaat en rendement worden deze geïnstalleerd op uw dak. Verrijth Elektro is uw partner voor de installatie. De zonnepanelen worden professioneel bevestigd op de juiste plaats.

Na het bevestigen van de zonnepanelen worden de panelen bedraad en geïnstalleerd. Om gebruik te maken van de energie die van de zonnepanelen af komt wordt er een omvormer geplaatst. Deze zal de stroom van gelijkstroom omzetten naar wisselstroom. Hierdoor kunt u de energie van de zonnepanelen direct gebruiken in uw huis. 

TOP