WIE?

Verrijth Elektro is een elektricien die van origine te vinden is in Sevenum, Limburg maar nu gevestigd is in Maasbree. Het bedrijf draait op de kennis en expertise van elektricien Stefan Verrijth. Door verschillende cursussen, een gedegen opleiding en jaren van praktische ervaring weet Stefan Verrijth kwaliteit te garanderen.

Als graag geziene elektricien bij vele projecten, groot en klein weet je dat Stefan alle kennis in huis heeft om iedere klus met spanning goed te geleiden. 

Verrijth gelooft in kwaliteit voor een eerlijke prijs, de kosten voor een project moeten overzichtelijk en reëel zijn. 

WAT?

Verrijth Elektro is jouw elektricien voor alle projecten die met spanning te maken hebben. Of u nu de badkamer gaat verbouwen, een nieuwe keuken wilt plaatsen of zonnepanelen wilt installeren.

Verrijth Elektro ondersteunt en begeleidt het volledige project. Op deze manier weet u zeker dat er niks over het hoofd wordt gezien en de kosten voor uw project overzichtelijk en eerlijk zijn.  

HOE?

Verrijth Elektro houdt contact met u tijdens het gehele project. Afspraken worden van tevoren gemaakt. Uw contactpersoon en uitvoerder is Stefan Verrijth, hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen urgente zaken direct besproken worden. 

Zoekt u een betrouwbare elektricien in Sevenum, Maasbree, Horst aan de Maas, Peel & Maas of omstreken voor een verbouwing, huisaanpassingen, nieuwbouw of voor uw bedrijf. Neem contact op met Verrijth Elektro.  

TOP