LED VERLICHTING

Duurzaam is het kernwoord bij hedendaagse energie. Kosten besparen, energie besparen zonder in te leveren op stijl en smaak. LED verlichting is een duurzame oplossing voor verlichting die dit faciliteert. Samen met Verrijth Elektro vervangen we alle gloeilampen, TL-buizen of andere lichtbronnen voor LED verlichting.

SFEER

De mooiste sfeer in uw huis of in uw bedrijf wordt niet gecreëerd door uw meubels, uw planten of uw vloer. Het belangrijkste voor de juiste sfeer is de verlichting. Door verlichting op de juiste manier te gebruiken en te plaatsen kunt u items highlighten en spelen met de sfeer. Samen met Verrijth elektro maakt u de juiste keuzes voor uw verlichting.

BESPAREN

Het aanpassen van uw verlichting in uw huis of binnen uw bedrijf zorgt al snel voor een besparing van 20%. Het loont om uw verlichting aan te passen en te verduurzamen. De stap om dit te doen is klein en makkelijk uit te voeren. Samen met Verrijth Elektro kunt u kijken welke oplossing voor u het voordeligst is.

VERLICHTING

INSTALLEREN

Het plaatsen van lampen en verlichting vraagt om technische kennis. Indien deze kennis niet aanwezig is raden we aan om de vakman te vragen voor het plaatsen van uw lampen.

Verrijth kan nieuwe verlichting installeren in een bestaande woning of bedrijfspand, dit is vaak het geval wanneer u nieuwe stroombronnen wilt voor bijvoorbeeld het plaatsen van spots.

Bij een nieuwbouw project  kan Verrijth het volledige lichtplan voor u verzorgen.  

VERLICHTING

VERPLAATSEN

Bent u van plan om uw verlichting te verplaatsen vanwege bijvoorbeeld een aanpassingen aan uw woning. Vraag Verrijth Elektro om professionele hulp. Een verplaatsing van de verlichting wordt regelmatig gedaan met een verplaatsing van het stroompunt. Hierdoor wordt het verplaatsen van uw verlichting een technisch kunstje waarbij u hulp kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe keuken. 

TOP